Olivia Catinka Bojsen

Catinka Bojsen er fra Aarhus og har altid boet i byen, hun har boet lidt forskellige steder, både inde i midtbyen og lidt udenfor byen i forstæderne.  hun er glad for sport og spiller basket i den lokale klub. Hun er glad for byen, men synes der mangler lidt nogle steder at samles. Læs hele interviewet her. 

Interviewet er lavet af Marie Sixhøj  Mors fra 8.A, Gammelgaardsskolen. 

 

Forholdet til Aarhus og Gammelgaardsskolen

Er du fra Aarhus?

Ja, jeg er fra Aarhus jeg har altid boet her. Jeg har boet lidt forskellige steder, da jeg var helt lille boede jeg i en lejlighed i Gråstengade inde på Langenæs. Så flyttede vi til en større lejlighed i langelandsgade, der boede vi indtil jeg var ca. 13.  så flyttede min far til en anden lejlighed lidt længere oppe ad vejen.  og der bor jeg så nu. Min mor flyttede for ca. 2 år siden til en lejlighed i åbyhøj, på bakkehegnet.

Har du nogen drømme i livet?

Nej, hvis jeg skal være ærlig så ved jeg faktisk ikke, men det finder jeg nok ud af.

Hva’ med skolen, hvad synes du om den?

Jeg synes det er rigtig godt, jeg går på Gammelgårdsskolen, jeg flyttede hertil efter sommerferien, fordi der var lidt langt til min gamle skole. “hvilken skole gik du på før”? Jeg gik på fjordsgade skole, det var meget godt, jeg flyttede ikke fordi der var noget galt med skole, men fordi det lå lidt langt væk. “Hva med lektier”, jeg synes ikke at der er så slemt, det er ikke så store opgaver, eller jo det er det faktisk. F.eks historie og geografi er ikke så store opgaver. Det tager ikke så lang tid. Vi har flere lektier her end på min gamle skole.

Har du fritidsinterresser?

Ja, jeg spiller basket 3 gange om ugen nede i åbyhøj. Jeg kan også ret godt lide at spille fodbold, men jeg går ikke til det mere – dengang jeg spillede fodbold spillede jeg i ASA, inde tæt ved min gamle skole. “hvorfor går du ikke til det længere?” Jeg synes det var ret meget både med basket og fodbold, og så har jeg så valgt og vælge fodbold fra, også fordi jeg har nogle skader hvor fodbold ikke er så godt.

Hvis nu du skulle ændre noget ved Århus hvad skulle det så være?

Det ved jeg godt nok ikke lige, måske lidt mere sådan nogle steder hvor man kunne samles, og spille fodbold eller basket man bare sådan må bruge. “er der noget ved det med at vi er kulturhovedstad du synes er godt?” Det ved jeg ik’, jeg har ikke rigtig været til så mange af de der arrangementer, “så du har ikke rigtig brugt det til noget” neej ik’ rigtig.