Klaus Dahl Thomsen

Klaus Dahl Thomsen blev født i Aarhus i 1963 og gik på to forskellige skoler; Beder Centralskole og Malling Kommuneskole. Der skete mange mærkelige ting, dengang Klaus gik i skole, og vintrene var hårde. Her interviewes han af tre elever fra 5. D, Elev Skole.

 

Klaus, lynet og oversvømmelsen

I frikvartererne var der nogle, der røg cigaretter og nogle, der gik ned til bageren og købte studenterbrød. Klaus røg ikke, men han var en af dem, der gik ned til bageren og købte studenterbrød. Klaus fortalte, at når det regnede, så måtte man ryge nede i en kælder, der var på skolen, og en dag kom der oversvømmelse. Han fortalte også, at der var en dag, hvor der slog et lyn ned på en af husene lige ved siden af skolen, og at det gav et ordentligt bang!!! og så var der ikke mere strøm på skolen resten af dagen.

 

Skolen

Klaus gik på Beder skole fra 1.-6. klasse. og på Malling skole fra 7.-10. Hans lærere hed Vibeke Haaning og Knud Nielsen. De var omkring ti børn i hans klasse. Klaus blev født i 1963 den 23 april. Han er nu 54 år gammel. Han blev mobbet lidt i skolen, fordi at han var meget klog.   

 

Hudafskrabning på cyklen og masser af sne🚲

En dag da Klaus skulle cykle i skole, ville han lige spille lidt smart med at glide på cyklen ind i skolegården, men det endte med, at han faldt og slog sig rigtig meget, og det værste var, at alle hans venner så det og begyndte at flække af grin, og det var jo ikke sjovt, fordi det gjorde rigtig ondt. Han kom også ind til skolelægen. Så den dag havde han nogle sår. Nogle gange når han skulle i skole, var der en meter sne, og så måtte han blive hjemme fra skole.