Karsten Gorm Sattrup

Da Karsten Gorm Sattrup var barn, var der ikke noget, der hed fredagsslik, men pligter i hjemmet var der alligevel. Karsten har boet hele sit liv i Aarhus

Interviewet er udført og nedskrevet af følgende elever fra 4.C, Holme Skole:

  • Kathrine Abery Mosbek
  • Maya Walid Hamdan
  • Natascha Klarholt Busk

 

Hjemmet

Karsten Gorm Sattrup blev født i Aarhus, han voksede op i en familie sammen med sin storesøster. Han fik 20 kr om ugen i lommepenge og han flyttede først da han blev voksen. Karsten var meget glad for at bo hjemme, de fik traditionel dansk mad at spise til aftensmad. Karsten blev ikke slået af sine forældre derfor vidste han ikke hvilke straffe man kunne få derhjemme. Han havde ikke sit eget værelse, for han delte værelse med sin storesøster. Hjemme hos Karsten snakkede de kun lidt om krigen. Karsten tog alle tallerknerne ud efter maden, gik ned med skraldet og dækkede bord. Karsten troede han ville blive biolog, men han blev noget helt andet. Han havde en undulat som kæledyr, han fik ikke fredagsslik for det eksisterede ikke der. Karsten boede i en lille lejlighed med sin familie.

 

Skolen

Karsten gik på Koch Skolen, han kom sent i skole og fik fri sent de første fem år, nogle gange skulle han i skole om lørdagen. Natur teknik og matematik var hans ynglings fag i skolen, det tog 10 min at komme i skole for Karsten. Han blev aldrig slået i skolen af lærerne, i hans klasse var de 30 de første fem år og de sidste fem år var de 18, der var de kun drenge. Karsten kunne kun lide nogle af lærerne, i frikvartererne gik de bare rundt og snakkede og hvis man ikke havde lavet lektier lavede man dem der. Han gik lidt til sport. Skolen var rimelig stor. Karsten fik ikke særlige gode karakterer, man havde ikke skoleuniform på, lærerne havde spanskrør de første år, de havde kun en stor tavle.

 

Fritid

Karsten havde ikke noget fritidsjob, han havde ikke ynglings butik fordi der ikke var så mange butikker dengang.Karsten havde ikke nogen venner han gik til sport med. Hans storesøster gik ikke til nogen sport, man sov ikke så meget sammen den gang.

 

Voksenliv

Karstens første arbejde var i en møbelbutik, han var 19 år da han fik kørekort. Karsten blev gift med Vibeke Gorm sattrup, Karsten og Vibeke fik 4 børn sammen. Karsten har ikke boet andre steder end i Aarhus.

Karsten Gorm Sattrup arbejdede som .

 

Forhold til Aarhus

Karsten syntes at trafikken kunne blive bedre i Aarhus, det bedste Karsten ved det er at Aarhus har skove og strande.

Hvad er din yndlingsting ved Aarhus?  Skovene og strandene

 

Europa og verden

Karsten var for første gang ude at rejse da han var 15 år der skulle han til Hamburg, Karsten er europæer. Da Karsten arbejdede var han tit i Tyskland, Karsten er meget god til engelsk og tysk. Karsten har boet i Danmark hele sit liv.