Bent Barslev

Da Bent Barslev voksede op, var der ikke noget der hed SFO eller klub. I stedet legede man med kammeraterne på gader og stræder når undervisningen i skolen var slut.

Bent er blevet interviewet af følgende elever fra 4.C, Holme Skole:

  • Mads Peter Thobo Barslev
  • Magnus Gregersen Bonde

 

Hjemmet

Bent Barslev voksede op i en 3 værelses lejlighed, hvor han boede på loftet. Han syntes at der var plads nok i deres lejlighed.
Han syntes ikke det var så slemt under krisen. Han syntes der var mad nok til ham og sin familie. Bent havde en lille mellem gård hvor man kunne tørre tøj og lege sammen med sin familie. Bent’s fulde navn er Bent Barslev. Bents mor var hjemmegående og Bents far var alkoholiker. Bents mor hun var hjemmegående. Bents far havde ikke et arbejde.
Bent havde pligter hjemme, han skulle rydde op på sit værelse og dække bord og rydde af, men han fik ikke penge for det.

 

Skolen

Bent gik i skole, og han synes at det var godt at gå i skole. Der var en stor skolegård, hvor der var plads til at spille fodbold, fangeleg og bare få luft. Man fik ikke mad i skolen, så Bent havde madpakke med hjemmefra. Skolen gik op til 7. klasse, og der var en lærer til hver klasse.
Efter skole var der ingen SFO eller klub, i stedet legede han bare sammen med sine kammerater. Der var mange i hans klasse, men han synes at der var nok.
Bent synes skolen var mellem, og at han fik noget ud af sin undervisning – der var god læring.

 

Fritid

Bent handlede i Fakta, Rema 1000 og Føtex, ja, de er her jo stadig.
Bent var tit på ture men sjældent ude og rejse. Han havde et fritidsjob, han gik med aviser og tjente penge på det. Og i sin fritid leger han med sine venner og han hygget med sine venner og spilles fodbold med alle sine venner og han syntes at havde rigtigt mange venner. Og når han ikke var sammen med sine venner så han film og t men det var ikke særlig tit han fik lov.

 

Voksenliv

Bent gad godt at blive skolelærer. Og så endte det med at han blev skolelærer, fordi at han syntes det var sjovt han underviste børn. Bent syntes at hans forældre var gode forældre de passede godt på ham. Og Bents forældre havde ikke nogen interesser. Bents forældre havde ikke nogen traditioner kun dem som alle andre har altså fx: jul og påske. Og da jeg blev født var mine forældre ikke gamle eller unge.

Bent Barslev arbejdede som Skolelærer.

 

Forhold til Aarhus

Bent syntes Århus var et rart sted og bo. Og når han skulle købe ind syntes han at han havde nok penge.

Og da Bent købte ind syntes han at der var mange mennesker. Og da Bent var i byen syntes han der var mange butikker.

 

Europa og verden

Første gang Bent var på ferie i udlandet var i Sverige. Bent rejser mere nu end dengang. : Bent husker Sverige som den sjoveste ting fra udlandet.